Πεδουλάκης: “Προχωράμε στον δρόμο του σεβασμού”

Το Περιστέρι Βίκος Cola δεν τα κατάφερε απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. με τον Αργύρη Πεδουλάκη να εξηγεί τον βασικό λόγο της ήττας.

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. ανέφερε κατά την διάρκειας της συνέντευξης Τύπου πως “ήταν ένα περίεργο παιχνίδι καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο σετ παιχνίδι, ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. ανέβηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν λογικό καθώς είναι μια ομάδα με συνοχή, εμπειρία και ποιότητα. Γενικώς, το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταλυτικό αφού είχε 6/7 τρίποντα και πάνω σε άμυνα. Δεν διαχειριστήκαμε την πίεση του κόσμου γιατί έχουμε παιδιά που δεν έχουν την εμπειρία και κυρίως δεν μπορέσαμε να πιέσουμε το μυαλό και την ψυχολογία του ΠΑΟΚ. Για μας τελείωσε το παιχνίδι, συνεχίζουμε να προχωράμε τον δρόμο του σεβασμού και αυτό φαίνεται από τον κόσμο που ήρθε”.

Ερωτηθείς για το αν πήρε μερικά ρίσκο, απάντησε: “Γκος, Κόνιαρης και Μαργαρίτης έκαναν καλή δουλειά στην τρίτη περίοδο. Σημάδεψαν σωστά, ενώ εμείς θα έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο. Για να πάρεις ένα τέτοιο παιχνίδι, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει μέτρια ευστοχία. Το θέμα για εμάς ήταν πως διαχειριστήκαμε την επίθεση”.

Τελειώνοντας, αναφέρθηκε στον δεύτερο γύρο επαναλαμβάνοντας πως “θέλουμε να έχουμε τον σεβασμό του κόσμου και κυρίως να έχουμε διάρκεια. Με το μικρό αλλά πληρωμένο στην ώρα του μπάτζετ, στόχος ήταν να σωθούμε. Θέλαμε η 2η χρονιά να μας βρει στα πλέι οφ και η 3η στην Ευρώπη”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Π.Α.Ο.Κ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ανέφερε: “Το πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την εικόνα που θα έπρεπε. Ήταν κυρίως δικό μας λάθος που δεν καταφέραμε να πείσουμε τους παίκτες ότι παίζαμε με τον 3ο στη βαθμολογία και θα έλεγα ότι δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Είχαμε όμως καλή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε μια ομάδα η οποία επιδίωξε να χαλάσει το μυαλό μας, ταυτόχρονα ήμασταν εύστοχοι και πήραμε τη νίκη. Ευχαριστώ τα παιδιά για τη διάθεση και το πάθος αλλά και τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ καθώς μπήκε στην εξίσωση του αγώνα και μας έδωσε ώθηση. Αφιερώνουμε την νίκη στον γυμναστή μας, τον Παναγιώτη Βασιλείου, γιατί χθες ο μικρός γιος του έκανε μία σοβαρή επέμβαση αλλά ευτυχώς όλα πήγαν, καλά. Εύχομαι να είναι μαχητής όπως είμαστε όλοι στον ΠΑΟΚ”.


Μοιράσου το