Βασιλόπουλος: “Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”

Στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, το Περιστέρι Βίκος Cola θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Π.Α.Ο.Κ. και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνιστά μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. 

Ο αρχηγός του. Γ.Σ.Π. Έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στο site του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “ο  αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολύ δύσκολος για μας. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με μεγάλο βάθος, πολύ έμπειρη και καλά δουλεμένη όπως είδαμε στο βίντεο και όπως φυσικά φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε με όλα αυτά που ακούγονται για τον ΠΑΟΚ περί οικονομικών θεμάτων κλπ. γιατί τα παιδιά εκεί έχουν δείξει ότι έχουν μάθει να αγωνίζονται κόντρα σε όλα.

Για αυτούς τους λόγους αλλά και φυσικά επειδή θέλουμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον πρώτο γύρο, εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να μην δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη μας και να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη πολύ δυνατό παιχνίδι”.

Μοιράσου το