Πεδουλάκης: “Κλειδί οι Αγραβάνης και Daniel”

Το Περιστέρι Βίκος Cola έκανε… ποδαρικό στο 2019 με νίκη και ο Αργύρης Πεδουλάκης εκθείασε τους Δημήτρη Αγραβάνη και Ed Daniels για την απόδοση τους στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο Cretan Kings. 

 Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π., κατά την διάρκεια της συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως “νομίζω πως το κλειδί για να κερδίσουμε σήμερα ήταν οι άμυνες στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα μας, είχαμε ομαδική λειτουργία. Θεωρώ επίσης πως κλειδί ήταν δύο παιδιά, ο Αγραβάνης με τον Daniel διότι είχαν περισσότερη ενέργεια και συμμετείχαν στις περισσότερες δημιουργίες κι αυτοί τράβηξαν τους υπόλοιπους παίκτες έτσι ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα. Αυτό μας έδωσε ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση. Τρέξαμε στο γήπεδο και νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι παίρνοντας μια αρκετά μεγάλη διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε την αντίδραση του Ρεθύμνου, πολλοί αθλητές του έχουν εγωισμό, όπως και οι προπονητές. Από την άλλη, εμείς χαλαρώσαμε όταν πήραμε μια μεγάλη διαφορά και δεν είχαμε την ίδια πίστη. Μία διαφορά μπορεί να αλλάξει όταν κάποιος είναι εύστοχος ή να όταν διαβάζει σωστά το παιχνίδι, όπως έκανε το Ρέθυμνο. Δεν κρατούσαμε πάρα πολύ την μπάλα, δεν είχαμε ενέργεια στην άμυνα μας αλλά όχι σε όλα τα διαστήματα. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο μας πρόσφεραν πάλι την ενέργεια που θέλαμε και κερδίσαμε σχετικά εύκολα, πατώντας πάνω στο πρώτο ημίχρονο”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ρεθύμνου Cretan Kings, Βαγγέλης Ζιάγκος δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου για την δίκαια νίκη της και επίσης συγχαρητήρια για την συνολική της εικόνα μέχρι σήμερα κι γι’ αυτό που πρεσβεύει μπασκετικά! Παίζει ένα ελκυστικό μπάσκετ, ορθολογικά δομημένο και πολύ αποτελεσματικό. Τώρα, όσον αφορά εμάς, η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν μία εικόνα προσβλητική, καταρχήν για τους ίδιους μας τους εαυτούς και κατά δεύτερον για το ίδιο το club και την ιστορία του. Η ομάδα αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που αποτυπώνεται στο επί μέρους σκορ. Σαφώς, όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα όπως είναι το Περιστέρι, δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις το παιχνίδι”. 


Μοιράσου το