Βασιλόπουλος: “Παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε”

Το Περιστέρι Βίκος Cola υποδέχεται στο ξεκίνημα του 2019 το Ρέθυμνο Cretan Kings (5/1, 17:30), παιχνίδι που σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, πρέπει να κερδιθεί. 

 Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο blog πουν διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “πρώτα απ΄ όλα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ’ όλα! Εύχομαι το 2019 να είναι δημιουργικό για όλο τον κόσμο και να φέρει μόνο χαμόγελα!

 Το ξεκίνημα του νέου έτους, φέρνει στο γήπεδο μας το Ρέθυμνο Cretan Kings, μια ομάδα που πρέπει να την κερδίσουμε. Αφενός για να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία κι αφετέρου για να διευρύνουμε το αήττητο, εντός έδρας, σερί μας. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το άσχημο, αν και νικηφόρο, παιχνίδι με τον Κολοσσό. Να δείξουμε πως έχουμε βελτιωθεί  και διδαχθεί από τα λάθη των προηγούμενων αναμετρήσεων και να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο εν συγκρίσει με αυτό της περασμένης εβδομάδας.

Ο  αντίπαλος μας είναι αξιόλογος και επικίνδυνος. Επ’ ουδενί δεν πρέπει να του δώσουμε το δικαίωμα να πιστέψει πως μπορεί να μας κερδίσει. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο στο οποίο δουλέψαμε τον τελευταίο καιρό για να πανηγυρίσουμε στο φινάλε, μία ακόμα επιτυχία”. 


Μοιράσου το