Βασιλόπουλος: “Να δείξουμε χαρακτήρα”

Το Περιστέρι Βίκος Cola υποδέχεται τον Κολοσσό στο τελευταίο παιχνίδι του 2018 κι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θέλει την επιστροφή στις νίκες. 

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Κι αναφέρθηκε στην δύσκολη αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου, τον χαρακτήρα που πρέπει να δείξουν, οι συμπαίκτες του και ο ίδιος, ενώ έστειλε και τις ευχές τους ενόψει του νέου έτους. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Ο Κολοσσός, με την αλλαγή προπονητή και κάποιες αλλαγές-προσθήκες στο ρόστερ του, έχει βρει ρυθμό και δείχνει να παίζει καλύτερα από πριν. Εμείς προερχόμαστε από ένα παιχνίδι, σκληρό και δύσκολο, κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να δείξουμε ότι πέρα από αγωνιστικές δυνατότητες έχουμε και χαρακτήρα. Πόσο μάλλον δε όταν αγωνιζόμαστε μέσα στην έδρα μας. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση, το κενό και η ατμόσφαιρα των εορτών να μας αποσυντονίσει και να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας.

Το μυαλό μας πρέπει να μείνει μέσα στο παρκέ και να βγάλουμε την σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Ο Κολοσσός είναι μία από τις ομάδες που παλεύει για την επιβίωση του, άρα θα είναι σκληροί και εμείς πρέπει να δείξουμε τεράστια προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα είναι για μια ακόμη φορά κοντά στην ομάδα και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη και να αξιοποιήσουμε το γεγονός των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων που έχουμε μπροστά μας.

Για μια ακόμη φορά, θέλω να ευχηθώ, Καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη σε όλους!”

Μοιράσου το