Πανταζόπουλος: “Ομάδα και κόσμος είναι ένα!”

Το Περιστέρι Βίκος Cola θέλει να επιστρέψει στις νίκες και ταυτόχρονα να διατηρήσει απόρθητη την έδρα του, αρχής γενομένης στη σαββατιάτικη (29/12, 3.45 μμ.) μάχη με τον Κολοσσό H Ηotels και εν συνεχεία στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings (5/1). 

Οι «κυανοκίτρινοι» ξέρουν ότι για να κάνουν το «2 στα 2» απαιτείται η συμπαράσταση από τον κόσμο τους, τον οποίο προσπαθήσαν να ανταμείψουν για τη μέχρι τώρα παρουσία του, δίνοντας του την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τα δύο ματς, με ένα εισιτήριο!

«Στο Περιστέρι ομάδα και κόσμος είναι ένα! Με δύο συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις, έχουμε την ευκαιρία να παραμείνουμε πολύ ψηλά στη βαθμολογία και ταυτόχρονα να κλείσουμε τον πρώτο γύρο, χωρίς την παραμικρή απώλεια στο γήπεδο μας. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Η απόφαση της διοίκησης να δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους με το εισιτήριο του αγώνα με τον Κολοσσό, να παρακολουθήσουν και το ματς με το Ρέθυμνο, είναι το δικό μας ευχαριστώ στον κόσμο του Περιστερίου για τη μέχρι τώρα παρουσία του στους αγώνες, σε πολύ δύσκολους καιρούς», τόνισε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Γιώργος Πανταζόπουλος.

Μοιράσου το