Βασιλόπουλος: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας”

Το Περιστέρι Βίκος Cola θα βρεθεί στο Σ.Ε.Φ. για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό κι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που απαιτεί συγκέντρωση. 

 Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά, την δουλειά που έγινε καθ΄όλη την εβδομάδα, ενώ έκανε και τις ευχές του ενόψει Χριστουγέννων.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: “Χρόνια Πολλά σε όλους, με Υγεία και Αγάπη! Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι μία πολύ δύσκολη αποστολή για κάθε ομάδα, άρα και για εμάς. Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος μας προέρχεται από μία εβδομάδα με διπλούς αγώνες στην Ευρωλίγκα, άρα θα υπάρχει επιπλέον κόπωση, αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ του αλλά και τον τρόπο να διαχειρίζεται τις αυξημένες υποχρεώσεις του.

Αν θέλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του ματς, ούτε στα 35’, ούτε στα 38’… Και στα 40’! Σε κάθε άλλη περίπτωση ο Ολυμπιακός θα το εκμεταλλευτεί και θα μας τιμωρήσει. Δουλέψαμε για μία ακόμη φορά καλά, σε πολύ υψηλό ρυθμό και επίπεδο και ελπίζω ότι θα δείξουμε τις δυνατότητες μας ως ομάδα. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους!”


Μοιράσου το