Πανταζόπουλος: “Να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας”

Μετά την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο Ο.Α.Κ.Α., το Περιστέρι Βίκος Cola, επιστρέφει στην έδρα του με μία πολύ σημαντική «μάχη», απέναντι στον φιλόδοξο και διψασμένο Πανιώνιο.

Το απόγευμα (5.30 μμ) του Σαββάτου (15/12) οι Περιστεριώτες θα υποδεχτούν την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με τον Γιώργο Πανταζόπουλο να δίνει το σύνθημα για επιστροφή στις νίκες: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να βγαίνεις νικητής, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Πανιώνιος είναι πάρα πολύ επικίνδυνος αντίπαλος γιατί διψάει για νίκες.

Εμείς από την πλευρά μας, γνωρίζοντας και τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα τέτοιο αθηναϊκό ντέρμπι, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας, μία ακόμη νίκη. Περιμένουμε από τον κόσμο του Περιστερίου να βοηθήσει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο την ομάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, όπως άλλωστε έχει κάνει έως τώρα. Έχει γίνει και συνεχίζεται μια τεράστια προσπάθεια ώστε η ομάδα να φτάσει εδώ που είναι σήμερα», τόνισε ο έμπειρος παράγοντας.

Αγωνιστικά, ο Αργύρης Πεδουλάκης, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Μοιράσου το