Βασιλόπουλος: “Να δείξουμε την δουλειά που κάνουμε”

Η 8η αγωνιστική της Basket League περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής κι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θέλει να δείξει στον Παναθηναϊκό (10/12, 19:00), την δουλειά που γίνεται στο Περιστέρι Βίκος Cola. 

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κι αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι το οποίο χαρακτήρισε “πάρα πολύ δύσκολο πέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο με “γεμάτο” ρόστερ, που δεν μπορεί να συγκριθεί με το δικό μας. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία εντός έδρας ήττα για την Euroleague, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένος και θα θέλει πάση θυσία να μας κερδίσει. 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την μεριά μας, είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Να εφαρμόσουμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα διότι, για να μην ξεχνάμε, έχουμε να παίξουμε αρκετό καιρό λόγω της Εθνικής και λόγω των απουσιών. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε και να δείξουμε σε μια δυνατή ομάδα, την δουλειά που κάνουμε”.

Μοιράσου το