Θετικά δείγματα για το Περιστέρι Vitabiotics κόντρα στον Ιωνικό

ΝΕΑ Νέα Αγώνων Θετικά δείγματα για το Περιστέρι Vitabiotics κόντρα στον Ιωνικό
04 Φεβρουαρίου 2022

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσε το Περιστέρι Vitabiotics στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ.

Οι δυο ομάδες είχαν την ευκαιρία να «πειραματιστούν» εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων τους κάνοντας δοκιμές σε σχήματα και συστήματα.

Ο Μίλαν Τόμιτς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, αξιοποιώντας και τους «μικρούς» (Ζούγρης, Σταυρακόπουλος, Φίλιππας και Μπιλάλης) και έμεινε ευχαριστημένος απ’ όσα είδε στο παρκέ.

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, ήταν ένα δυνατό φιλικό απέναντι στον Ιωνικό, όπου είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σ’ αυτά που ζητήσαμε, αλλά θέλουμε ακόμη δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο» δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ο προπονητής του Περιστερίου Vitabiotics Μίλαν Τόμιτς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Το Σάββατο (5/2) θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση και την Κυριακή (6/2) οι «κυανοκίτρινοι» θα έχουν ρεπό.