Λημνιάτης: “Ο βαθμός δυσκολίας της κλήρωσης είναι αρκετά υψηλός”

Στο Group H βρέθηκε το Περιστέρι στην κλήρωση του Basketball Champions League που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, όπου θα συναντήσει ξανά την Μούρθια (Ισπανία) με την οποία αναμετρήθηκε στον περσινό μικρό τελικό του Final Four που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, την Μανίσα (Τουρκία) και την FMP (Σερβία).

Η Μούρθια έφτασε μέχρι τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, την 6η θέση κατέλαβε η Μανίσα στην Τουρκία, ενώ η FMPαποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη του μπάσκετ στη Σερβία.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης ο προπονητής του Περιστερίου Γιώργος Λιμνιάτης, δήλωσε: «Ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός γιατί αντιμετωπίζουμε την Μούρθια που ήταν φιναλίστ του ισπανικού πρωταθλήματος (Liga Endesa), την Μανίσα που τερμάτισε στην 6η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και την FMP που είναι μια παραδοσιακή σερβική ομάδα».

Και συμπλήρωσε: «Το ζητούμενο στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας είναι να αποκτήσουμε μια ταυτότητα και μια δυναμική, γιατί το Περιστέρι ξεκινάει από εντελώς διαφορετική βάση σε σχέση με τα τελευταία χρόνια».

Μοιράσου το