Ραντάνοφ: «Να δείξουμε ποιοί είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε»!

Να δείξουν το καλό τους πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση θέλουν στο Περιστέρι bwin την Τετάρτη (7/6, 19:15, ΕΡΤ 3) κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον δεύτερο μικρό τελικό των playoffs της Basket League στην PAOK Sports Arena, ώστε να κάνουν το 2-0 στη σειρά και να βρεθούν ένα βήμα από την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του ξέρουν ότι τους περιμένει δύσκολο έργο, καθώς ο «δικέφαλος» στο γήπεδο του είναι πολύ ανταγωνιστικός.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε καλοί στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα με πολλές επιλογές στην επίθεση. Μπορεί να σκοράρει αρκετά και πρέπει να τους σταματήσουμε με καλή άμυνα, όπως παίζουμε κάθε φορά προκειμένου να κάνουμε το 2-0» δήλωσε ο Αλέκσα Ραντάνοφ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Και συμπλήρωσε: «Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, σκοράρανε κάποια δύσκολα καλάθια. Παίξαμε καλή άμυνα, αλλά στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη, με αποτέλεσμα να μην σκοράρουμε ορισμένα ελεύθερα σουτ τα οποία θα έπρεπε να έχουμε βάλει και το παιχνίδι ήταν κλειστό. Αλλά στο τέλος, επειδή πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα μας βοήθησε να κερδίσουμε.

Πάμε τώρα στη Θεσσαλονίκη για να δείξουμε ποιοί είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Και να κάνουμε καλύτερη δουλειά απ’ ότι κάναμε στο πρώτο παιχνίδι».

 

 

Μοιράσου το