Κασελάκης: «Ο Παναθηναϊκός το φαβορί, να κάνουμε το παιχνίδι μας με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο»

Έτοιμοι για τον πέμπτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (30/5, 19:15, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ είναι στο Περιστέρι bwin, με φόντο τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έφεραν τη σειρά στα ίσια (2-2) και πλέον διεκδικούν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων τη νίκη απέναντι στους «πράσινους», ώστε να γράψουν ιστορία.

«Έχουμε μπροστά μας το πέμπτο παιχνίδι της σειράς, μέχρι στιγμής, οι έδρες έχουν παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Εμείς, έχουμε κερδίσει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό απο την αρχή της χρονιάς, το ίδιο κι εκείνος στην έδρα του.

Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ είναι πολύ δυνατή ομάδα, βρίσκει πολύ καλό ρυθμό και για μας το πρωτεύον είναι να σταματήσουμε τον ρυθμό του αντιπάλου και να μπορέσουμε να περιορίσουμε τα δυνατά του σημεία» δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης, όσον αφορά την μεγάλη «μάχη» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Και ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων», συμπλήρωσε: «Εύχομαι ο κόσμος να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, γιατί είναι πολύ ωραίο η ημιτελική σειρά να είναι αμφίρροπη και να μην είναι προκαθορισμένο το ζευγάρι του τελικού.

Ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά χωρίς φόβο».

Μοιράσου το