Μωραΐτης: «Να εμφανιστούμε πιο δυνατοί με τον Παναθηναϊκό»

Να δείξει το καλό του πρόσωπο θέλει το Περιστέρι bwin το Σάββατο (20/5, 19:15) στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs της Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν με την βοήθεια του κόσμου τους να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι σ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας, μετά από αυτή την κακή εμφάνιση που είχαμε στο ΟΑΚΑ στον πρώτο ημιτελικό των playoffs» υποστηρίζει ο γκαρντ του Περιστερίου bwin Δημήτρης Μωραΐτης, όσον αφορά τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και συμπλήρωσε: «Πρέπει να εμφανιστούμε πιο δυνατοί και να βελτιώσουμε πολύ την άμυνα μας. Όπως λέει και ο προπονητής μας ακολουθούμε τους κανόνες του σπιτιού μας, του γηπέδου μας. Να παίξουμε ένα γρήγορο παιχνίδι, προκειμένου να κουράσουμε τον αντίπαλο μας».

Βέβαια, δεν παρέλειψε να ζητήσει και την βοήθεια του κόσμου, λέγοντας: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο ματς στο οποίο θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

 

Μοιράσου το