Μωραΐτης: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι»

Με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο θα αναμετρηθεί το Περιστέρι bwin την Κυριακή (5/3, 20:30, ΕΡΤ 3), για την 17η αγωνιστική της Basket League. Σε μια περίοδο, όπου ακόμη η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά από το δυστύχημα των Τεμπών για το οποίο θρηνεί όλη η Ελλάδα.

«Πρόκειται για ένα ασύλληπτα τραγικό γεγονός το οποίο δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και πολύ βαθιά επηρεασμένοι. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι σκέψεις και προσευχές για τις ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα, για όσους άφησαν πίσω και για τους τραυματίες που παλεύουν» υποστήριξε ο Δημήτρης Μωραΐτης, θέλοντας κι αυτός με τον τρόπο του να εκφράζει την θλίψη του για το τραγικό γεγονός.

Όσο για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, σχολίασε: «Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα. Σίγουρα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να προσέξουμε τη δυναμικότητα και την ένταση που βγάζει μέσα στο γήπεδο και να τις αντιμετωπίσουμε καταλλήλως. Να βγάλουμε κι εμείς τη δικιά μας ενέργεια, τη δικιά μας ένταση και να τρέξουμε πολύ στον αιφνιδιασμό».

 

Μοιράσου το