Κασελάκης: «Συγκεντρωμένοι και ήρεμοι 40 λεπτά»

Την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (28/1, 16:00, ΕΡΤ 3) το Περιστέρι bwin, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «κυανοκίτρινοι» έπειτα από την εξαιρετική προσπάθεια και το χιτσκοκικό φινάλε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» θέλουν κόντρα στην ΑΕΚ να δείξουν το ίδιο μαχητικό πρόσωπο.

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου, ενώ προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση η οποία δεν συνοδεύτηκε όμως με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό» υποστήριξε ο αρχηγός του Περιστερίου bwin, Λεωνίδας Κασελάκης και συνέχισε:

«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό με πολύ μεγάλη ένταση, όπως απαιτείται. Για μας θα είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε τον ρυθιμό μας μέσα από την άμυνα μας. Από κει και πέρα, στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και να είμαστε στα 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να μπορέσουμε να έχουμε την εικόνα που θέλουμε, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Όσο για την συνεχή βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, υπογράμμισε: «Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο καθένας έχει το ρόλο του, δενόμαστε μεταξύ μας και αποδίδουμε καλύτερα. Πλέον τα παιχνίδια που έρχονται μπροστά μας, είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100%».

Μοιράσου το