Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό»!

Να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει το Περιστέρι bwin στο παιχνίδι της Δευτέρας (23/1, 19:15, ΕΡΤ 3) που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με το οποίο ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική της Basket League.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ως ρεαλιστική προτεραιότητα σε τέτοιους αγώνες, είναι να παίξουμε σύμφωνα με τη δουλειά που κάνουμε και τους αυτοματισμούς που δημιουργούμε» υποστήριξε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο των «κυανοκιτρίνων».

Και συνέχισε: «Θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας χωρίς να φοβηθούμε, έτσι όπως παίξαμε και στον αγώνα του πρώτου γύρου. Και απο κει και πέρα, έχοντας καθαρότητα στην κρίση μας, αναφορικά με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν και θα αντιμετωπίσουμε επιθετικά και αμυντικά, να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Γιατί είναι πολύ σημαντικό τον Ολυμπιακό να μην τον αφήσεις να λειτουργεί έτσι όπως έχει μάθει και το κάνει σε υπερβολικά καλό βαθμό. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορούμε να έχουμε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι μας σε κάποια έλλειψη, ίσα-ίσα θα πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ετοιμότητας, για να μπορέσουμε να είμαστε σε μεγάλη διάρκεια ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια τέτοια ομάδα».

 

Μοιράσου το