Αθηναίου: «Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με τον Παναθηναϊκό»

Συγκέντρωση και σκληρή άμυνα για 40 λεπτά. Αυτά απαιτεί από την ομάδα του Περιστερίου ο κυριακάτικος αγώνας με τον Παναθηναϊκό, ομάδα Ευρωλίγκας, όπως σημειώνει στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ ο διεθνής γκαρντ των «κυανοκιτρίνων» Γιάννης Αθηναίου.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς προερχόμαστε από δυο αρνητικά αποτελέσματα, προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα και να αποκτήσουμε ομοιογένεια μετά τις αλλαγές που συνέβησαν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο του επιπέδου του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό απαιτείται συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Είναι διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο που είχαμε κερδίσει στο Super Cup. Υπάρχουν πολλές αλλαγές σε μας, όπως και στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα οι ομάδες βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση σε σχέση με την αρχή της σεζόν.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε σκληροί στην άμυνα για 40 λεπτά και να προσπαθήσουμε με μυαλό να «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού.

Μοιράσου το