Αθηναίου: «Προσοχή στο ανοιχτό γήπεδο»

Σοβαρότητα και προσοχή στο αμυντικό τρανζίσιον είναι τα κλειδιά για το Περιστέρι στον αγώνα της Stoiximan Basket League με το Λαύριο το Σάββατο (5/12, 19:30, ΕΡΤ3), όπως έγραψε ο διεθνής γκαρντ στο blog του στον ιστότπο του ΕΣΑΚΕ.

Μετά από μια εβδομάδα απραξίας, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα Προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2022, επιστρέφουμε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας μια νεανική ομάδα, όπως είναι το Λαύριο.

 

Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει αθλητικούς ξένους, πιέζει πολύ στην άμυνα και προσπαθεί να βρει εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αμυντικό τρανζίσιον.

Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας, βάζοντας με αυτό τον τρόπο τις βάσεις για να επιτύχουμε τον στόχο μας.

Θέλουμε να εμφανιστούμε σοβαροί από την αρχή του παιχνιδιού, για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει ψηλά στο πρωτάθλημα.

Διότι, ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια την εβδομάδα που έρχεται τόσο για το Basketball Champions League με αντίπαλο την Στρασμπούρ, όσο και για το πρωτάθλημα, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό.

Μοιράσου το