Παπανικολόπουλος: «Όταν πήραμε τη διαφορά, κάναμε όλα τα λάθη του κόσμου»

Το Περιστέρι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, «έχτισε» μια διαφορά 15 πόντων, αλλά στο τέλος αυτή εξανεμίστηκε λόγω της χαλάρωσης και των λαθών, στοιχεία που επισήμανε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανικολόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό.

«Περιμέναμε ένα κλειστό παιχνίδι είναι προφανές ότι η ομάδα μετά από ένα μήνα που είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι μετά το Super Cup και τους συνεχόμενους τραυματισμούς θα ήταν εκτός ρυθμού» ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού των «κυανοκιτρίνων» που έσπευσε να συμπληρώσει: «Το λάθος που κάναμε είναι ότι δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι ειδικά στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο και δώσαμε ρυθμό και 50% τρίποντο στον Κολοσσό που είναι πραγματικά καλή ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε για τα λάθη που έγιναν λέγοντας ότι «στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε παίξαμε για 15 λεπτά σωστά και μόλις πήραμε μια διαφορά 15 πόντων κάναμε όλα τα λάθη του κόσμου! Λάθη τα οποία προφανώς και πρέπει να βελτιώσουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε, συγχαρητήρια στον Κολοσσό και εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα της Ρόδου».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κολοσσού Ηλίας Καντζούρης, είπε: «Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην κακή αντίδραση μας σαν ομάδα στο τρίτο 10λεπτο. Νομίζω στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πάντα μέσα από τα λάθη μας καλύψαμε όλα αυτά που είχαμε πει και είχαμε δουλέψει. Δεν αντιδράσαμε σωστά σ’ αυτό το διάστημα. Το Περιστέρι ανέβασε την πίεση του και εμείς λειτουργήσαμε θα έλεγα όχι ομαδικά. Από εκεί και πέρα, το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό».

Και κατέληξε: «Στο τέλος εννοείται ότι χάσαμε την ευκαιρία με ένα σουτ και ήταν πάρα πολύ θετικό ότι παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσουμε εμείς είναι ότι ένα παιχνίδι είναι 40 λεπτά, κάθε κατοχή μπάλας είναι διαφορετική και πάνω σ’ αυτό να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

Μοιράσου το