Παπανικολόπουλος: «Να διατηρηθούμε στην τετράδα»

Η τετράδα είναι ο στόχος του Περιστερίου για τη νέα σεζόν, όπως εξήγησε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανικολόπουλος στην συνέντευξη Τύπου για το 1ο Super Cup.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το Περιστέρι δεν έχει πλεονέκτημα επειδή παίζει στο γήπεδό του:

«Είναι ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τις μετακινήσεις, είναι πιο οικείο το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί να προπονηθούμε σε άλλο γήπεδο. Είναι τόσο καλές οι ομάδες και το επίπεδο, που δεν νομίζω ότι δημιουργεί κάποιο πλεονέκτημα», ανέφερε ο Νίκος Παπανικολόπουλος αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι «κυανοκίτρινοι» θα παίξουν στο σπίτι τους.

Όσο για τη νέα σεζόν και τους στόχους του Περιστερίου, δήλωσε:

«Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν και τα συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες που μπορούσαμε και είναι η βάση τα τελευταία δύο χρόνια, προσθέτοντας αυτά τα παιδιά που θεωρούσαμε ότι είναι σημαντικά. Αναβαθμίσαμε τον ρόλο παιδιών που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία. Είναι πάντα στο μυαλό μας ότι πρέπει να παράγουμε και οι ίδιοι παίκτες. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο τέλος».

Βασιλόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα»

Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου Παναγιώτης Βασιλόπουλος, από την πλευρά του, επισήμανε:

«Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παύει να είναι μία μεγάλη ομάδα, με παίκτες που έχουν εμπειρία, μεγάλη κλάση. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι πρέπει να κάνουμε εμείς καλύτερα και πώς θα φανούμε στο γήπεδο και να μην κοιτάμε την άλλη ομάδα για να παρουσιάσουμε το καλύτερο πρόσωπο που μπορούμε».

Ενώ, για το αν η ομάδα του έχει πλεονέκτημα λόγω έδρας, εξήγησε:

«Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα. Για εμάς το ιδανικό, όπως και για όλους, είναι να παίζεις μπροστά σε κόσμο. Θα ήταν ωραίο να παίζαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Το μόνο που γλιτώνουμε είναι οι μετακινήσεις και ότι είναι πιο γνώριμα τα καλάθια, που πάντα όλοι οι παίκτες γκρινιάζουμε γι’ αυτό».

Μοιράσου το