Σίγουρα εντός σε όλα τα εντός! [vid]

Το μπάσκετ είναι πάλι εδώ, το Περιστέρι μπαίνει στις μάχες σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι φίλοι της ομάδας μπορούν να είναι δίπλα της, εξασφαλίζοντας θέση στους αγώνες, ακόμα κι αν υπάρχει όριο στον αριθμό των θεατών.

Όσοι έκλεισαν ήδη θέση στους αγώνες του Περιστερίου για τη σεζόν 2020-21 μπορούν να παραλαμβάνουν τις Κάρτες Στήριξης – Διαρκείας από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», Δευτέρα με Παρασκευή 17:00 – 20:00 (τηλ.: 2105760056).

Το Περιστέρι έχει ακόμη υψηλότερες φιλοδοξίες για τη σεζόν 2020-21, σε Basket League, Κύπελλο Ελλάδος και Basketball Champions League, και προσκαλεί τους φίλους του να στηρίξουν την ομάδα και να πάρουν θέση στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», να γίνουν μέρος μιας συναρπαστικής αγωνιστικής χρονιάς, αγοράζοντας Κάρτες Στήριξης / Διαρκείας, που διατίθενται από σήμερα.

Οι Κάρτες Στήριξης – Διαρκείας ισχύουν για όλα τα φιλικά και επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στις ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακόμα και αν οι αγώνες ξεκινήσουν με περιορισμένη πληρότητα στις εξέδρες, οι κάτοχοι Καρτών Στήριξης / Διαρκείας έχουν προτεραιότητα, άρα εξασφαλίζουν θέση στο γήπεδο.

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις Κάρτες Στήριξης / Διαρκείας του Περιστερίου για τη σεζόν 2020-21 εδώ.

Το ποσοστό ανανέωσης των Καρτών Διαρκείας φθάνει ήδη στο 95%, παρά την πανδημία, την οικονομική κρίση, ακόμα και τους πιθανούς περιορισμούς στην προσέλευση θεατών. Αυτή η στήριξη είναι πολύτιμη γιατί δείχνει ότι ο κόσμος του Περιστερίου αισθάνεται και είναι ένα με το Σύλλογο, αγαπάει το μπάσκετ, νιώθει ότι η ομάδα του τον εκπροσωπεί επάξια και θέλει να είναι παρών στους αγώνες.

Για να αποκτήσετε ηλεκτρονικά Κάρτα Στήριξης – Διαρκείας μπείτε τώρα εδώ. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, Public ή τα γραφεία της ΚΑΕ στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», Δευτέρα με Παρασκευή 17:00 – 20:00 (2105760056). Ανανεώσεις και έκδοση καρτών σε εκπτωτικές κατηγορίες και για μέλη συνδέσμων μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ τις παραπάνω ημέρες και ώρες.Μοιράσου το